Monday morning

2010-01-25 @ 11:52:31
Eller förmiddag. Eller lunch, kanske till och med? Sitter här i soffan och funderar ut vad jag ska göra idag. Kanske åker ner till Åhléns och kikar om det finns någon fin väska till mig där. Handlar lite på ica. Inga större planer här inte. Ett måste är att dammsuga vardagsrumsmattan eftersom vi i vår familj (pappa, lillebror och jag) inte kan äta som folk. :-) Här bjuder man på fika och grejer så sölas mattan ner totalt!

I helgen var jag på spa och så skönt det var! Badade i en uppvärmd basäng och kände mig som en lättviktare. Fy vad jobbigt det var när jag klev upp och kände hur mycket tyngre jag blev för varje steg i trappan. De där 15 extra kilogrammen jag lagt på mig kändes verkligen då! Sen fick jag min fotvård och hon som utförde den var medicinsk fotvårdsspecialist och jag fick toppbetyg för mina fötter. :-) Det allra sista jag gjorde var att sitta i ångbastun och jag ville ärligt talat inte gå därifrån. Det var helt sjukt skönt!

Igår fyllde jag år och ja, när man fyller 26 blir man tydligen vuxen. Jag stod och diskade i över en timme igårkväll. Det började med att jag sköljde av tallrikar vi använt, men då kände jag att jag lika gärna kunde diska dem. Sen diskade jag glas, muggar och bestick av bara farten. Och vad fasen, uppläggningsfat, ugnsformar och plåtar blev diskade även dem. Så imorses när Erik klev upp hade vi ett skinande blankt kök. Tilläggas måste att jag HATAR att diska. Ändå tyckte jag det vara ganska behagligt igår. Rogivande, på något vis. Sen vägrade jag gå och lägga mig innan ja hade plockat undan här hemma. Så jo, för alla som undrar, 26 är åldern då man blir vuxen på riktigt. I alla fall som tjej. :-)

Ha en fantastisk måndag och en ännu bättre vecka!

Kram Sofia 

Kommentarer

Postat av: Maria

Ja, det var underbart på spaet! Du som inte vågade säga din viktökning, det var väl inte så farligt. Det är bättre att äta ordentligt så att barnet växer och mår bra, än att äta för lite :)



Tänk vad det kommer ändra sig sen. Då kommer du tycka det är kul att diska för att vara lite för dig själv en stund. Jag tyckte det var fruktansvärt trist men när Micke kommer hem nu och någon ska diska så gör jag det mer än gärna (vem kunde tro det?).



Jag hoppas du hade en underbar födelsedag med en massa presenter och kakor :) Ta det nu lugnt och vila upp dig inför den stora dagen som närmar sig med stormsteg :) Kram!

2010-01-26 @ 14:21:45
URL: http://bf090724.blogspot.com/

Postat av: Pappa

Tack för en trevlig stund med er. Jättegod mat.

Jag kunde ju fixat disken innan vi åkte. :D

Men då hade du ju inte blivit vuxen.... haha.



Kram Pappsen....

2010-01-29 @ 12:07:15

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback